Sider

lørdag den 29. september 2012

Irene's dessert chokoladekage

Ingredienser:
200 g sukker
2 æg
100 g smør
100 g mørk chokolade (kakao indhold > 70%)
60 g sigtet mel

Fremgangsmåde:
Sukker og æg piskes til skum. Smør og chokolade smeltes over vandbad og afkøles. Alle ingredienser røres derefter sammen. Dejen kommes i en smurt springform med bagepapir i bunden. Bages i ca 19-20 min ved 200 grader. Efter afkøling skal kagen en tur i fryseren. Den frosne kagen tages ud af formen og lægges på et fad til optøning inden servering.

Kagen kan serveres sammen med vaniljeis og hindbærcoulis eller frisk frugt.

Hindbærcoulis
500 g friske eller frosne hindbær
250 g flormelis
Hindbær og flormelis blendes til en tyk creme med en stavblender .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar